WordPress website onderhoud

Ik hou het graag simpel. Eén pakket met alles wat je nodig hebt voor een vaste prijs van € 55,- (excl. BTW) per maand.
Hosting, onderhoud, rapportages, back-ups. De hele mikmak. Zodat je je nergens zorgen over hoeft te maken.
Het onderhoudspakket bevat:

Op super snelle en veilige servers, zodat je nooit meer ongeduldige bezoekers hoeft te verliezen. Inclusief een SSL-certificaat, zodat alle gegevens versleuteld via je website verzonden worden.

Zo kun je altijd gemakkelijk en zonder problemen terug naar een vorige versie. Wordt je website ondanks alles gehackt? Dan repareer ik deze zonder extra kosten.

Updates van WordPress, thema's en plugins. Zodat je altijd de meest recente versie, de beste beveiliging en de nieuwste mogelijkheden hebt. En mocht er iets misgaan tijdens een update, dan los ik dat in no-time voor je op.

Je ontvangt een twee-wekelijks analyserapport van de uptime, back-ups, het aantal bezoekers en je SEO posities.

Een kopie van je site in een afgeschermde omgeving waarop wijzigingen en updates getest kunnen worden voordat ze op de live site worden toegepast.

Monitoring van de uptime, prestaties en veiligheid van je website. Zo wordt er voorkomen dat je bij eventuele problemen mogelijk inkomsten misloopt.

Host je je website nog niet bij mij? Dan verhuis ik je site zonder extra kosten.

Tijdens werkdagen ben ik bereikbaar per e-mail, WhatsApp en telefoon.

Woocommerce webshop onderhoud

Als je een webshop hebt, wil je extra zekerheid. En als er iets mis gaat, kun je niet tot na het weekend wachten voor er iets aan gedaan wordt. Daarom bied ik een speciaal onderhoudspakket voor een vaste prijs van € 85,- (excl. BTW) per maand.
Het webshop onderhoudspakket bevat alle elementen van het website onderhoudspakket plus:

Extra zekerheid dat nieuwe bestellingen en wijzigingen niet verloren gaan, mocht er iets misgaan.

Updates worden eerst op de staging omgeving uitgevoerd en gecontroleerd voordat ze worden doorgevoerd op de live site. Zo is de kans op problemen in je webshop erg klein.

Omdat plugin licenties aanschaffen niet altijd gemakkelijk is en niet iedereen een creditcard heeft, neem ik dit graag voor je uit handen.

Gaat er ’s avonds of in het weekend iets mis met je webshop? Dan kun je mij bereiken via e-mail en WhatsApp en ga ik zo snel mogelijk voor je aan de slag.

WordPress support

Alles wat je niet regelmatig doet kost relatief veel tijd. En werk wat je lastig of vervelend vindt, blijft vaak langer liggen dan gewenst. Heb je helemaal geen zin in dat technische gedoe en geef je liever de werkzaamheden aan je website of webshop uit handen? Kies dan voor een WordPress support strippenkaart of support op basis van nacalculatie.

Voor support werkzaamheden kun je mij altijd mailen, appenappen of bellen.

  • Support strippenkaart

Kies voor een strippenkaart van 5, 10 of 25 uur.
Omgerekend betaal je € 45,- per uur (excl. BTW).

  • Support op nacalculatie

Voor losse werkzaamheden wordt een tarief gerekend van € 50,- per uur (excl. BTW).

Werkzaamheden worden per 15 minuten berekend.

Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken

Laten we kennismaken.

Hi, ik ben Tzanto, en ik hou er van om ondernemers te ondersteunen op het gebied van digitaliteit. Zullen we een keertje bellen of afspreken? Ik ben benieuwd waarbij ik jou kan helpen om verder te groeien.

Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken