Ben je opzoek naar een webdeveloper voor het laten maken van jouw website of webshop in Roden? Zoek je iemand die de tijd voor je neemt, oog heeft voor detail en met je meedenkt? Dan zit je goed bij tzantoCode!

WordPress website laten maken Roden - Professionele WordPress webshop

Als professionele WordPress webdesign freelancer bied ik uitgebreide expertise op het gebied van het ontwikkelen van krachtige websites en het optimaliseren voor zoekmachines. Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van WordPress om websites te ontwikkelen die niet alleen prachtig ogen, maar ook goed functioneren en hoog scoren in de zoekresultaten van Google. Met mijn focus op user experience, SEO en conversie kan ik ervoor zorgen dat jouw website er op elk apparaat geweldig uitziet en gemakkelijk gevonden wordt door jouw doelgroep.

Neem contact met me op om te zien hoe ik je kan helpen bij het realiseren van jouw droomwebsite met WordPress.

Laten we kennismaken

Recente websites Roden

Sage Mental Health

WordPress website

Bankenboer

WooCommerce webshop

SC Stadspark

WordPress website

MuziekKasteel

WordPress website

Your Expat Butler

WordPress website

White Spot Consultancy

WordPress multisite

Furniture4rent

WordPress website

Hands of Happiness

WordPress website

Topsexpop

WordPress Woocommerce multisite

HQBully

WordPress website

Realdoll4me

WordPress Woocommerce multisite

Eetcafé De Buurvrouw

WordPress website (Bulma)

Bankenboer

WooCommerce webshop

SC Stadspark

WordPress website

MuziekKasteel

WordPress website

Your Expat Butler

WordPress website

Furniture4rent

WordPress website

White Spot Consultancy

WordPress multisite

Hands of Happiness

WordPress website

Topsexpop

WordPress Woocommerce multisite

HQBully

WordPress website

Realdoll4me

WordPress Woocommerce multisite

Eetcafé De Buurvrouw

WordPress website

Sage Mental Health

WordPress website

Werkwijze website laten maken in Roden

Bij het ontwikkelen van een website of webshop werk je intensief samen. Het is dan ook erg belangrijk dat er een goede klik is. Daarom neem ik graag de tijd om elkaar beter te leren kennen en een eerste indruk te krijgen van jouw wensen en doelen. Als we allebei het gevoel hebben dat het klikt, maak ik een voorstel en plan van aanpak.

Tijdens een eerste kennismaking doen we een brainstormsessie en inventariseren we:

 • Welke doelen je met je website wilt bereiken
 • Wie je belangrijkste doelgroepen zijn
 • Hoe we de website of webshop gaan inrichten
 • Welke wensen er qua vormgeving zijn
 • Welke functionaliteiten en koppelingen er gemaakt moeten worden

Aan de hand van het plan van aanpak maak ik een opzet met een aantal pagina's. Dit concept finetunen we samen tot het helemaal naar wens is. Daarna worden alle andere pagina's gemaakt.

Ik ga aan de slag met het maatwerk en eventuele koppelingen en modules worden geïmplementeerd. Alle functionaliteiten worden uitgebreid getest voordat we live gaan.

Ondertussen ben je als het goed is al aardig op weg met het maken van content. Loop je ergens tegen aan, dan denk ik graag met je mee. Content die klaar is wordt alvast toegevoegd op de juiste plaats. In het geval van een webshop kunnen producten worden toegevoegd.

Wanneer alle pagina's (en eventuele producten) helemaal klaar zijn, lopen we samen nog een keer de website in zijn geheel bij langs. Soms moet er nog iets gefinetuned worden. Daarna is het tijd voor een feestje. Je nieuwe website gaat live! 🎉

Mocht je toch nog dingen tegenkomen dan pas ik dat met plezier voor je aan. De eerste 14 dagen na oplevering is dat service van de zaak 🙂

Na die 14 dagen laat ik je natuurlijk niet opeens vallen. Om ervoor te zorgen dat je bedrijf blijft draaien en je reputatie intact blijft, is het van cruciaal belang dat je website 24/7 optimaal functioneert. Daarom vertrouwen steeds meer klanten in Roden op tzantoCode voor doorlopend onderhoud en optimalisatie. Het website onderhoudspakket bevat:

Op super snelle en veilige servers, zodat je nooit meer ongeduldige bezoekers hoeft te verliezen. Inclusief een SSL-certificaat, zodat alle gegevens versleuteld via je website verzonden worden.

Zo kun je altijd gemakkelijk en zonder problemen terug naar een vorige versie. Wordt je website ondanks alles gehackt? Dan repareer ik deze zonder extra kosten.

Updates van WordPress, thema's en plugins. Zodat je altijd de meest recente versie, de beste beveiliging en de nieuwste mogelijkheden hebt. En mocht er iets misgaan tijdens een update, dan los ik dat in no-time voor je op.

Je ontvangt een twee-wekelijks analyserapport van de uptime, back-ups, het aantal bezoekers en je SEO posities.

Een kopie van je site in een afgeschermde omgeving waarop wijzigingen en updates getest kunnen worden voordat ze op de live site worden toegepast.

Monitoring van de uptime, prestaties en veiligheid van je website. Zo wordt er voorkomen dat je bij eventuele problemen mogelijk inkomsten misloopt.

Host je je website nog niet bij mij? Dan verhuis ik je site zonder extra kosten.

Tijdens werkdagen ben ik bereikbaar per e-mail, WhatsApp en telefoon.

Testimonials

"Mijn website furniture4rent.nl was wel toe aan wat re-styling en een verbeterde user-experience. Daarnaast was de vindbaarheid niet optimaal en de SEO niet goed genoeg ingericht. Contact gezocht met Tzanto en die heeft werkelijk perfect werk afgeleverd! De site is op beide punten vele malen beter geworden. Ook scoren we nu hoog in de vindbaarheid. Tzanto is geweldig om mee te werken. Hij snapt de business en kan wensen goed vertalen in technische oplossingen. Verder communiceert hij open, kan dingen goed en duidelijk uitleggen (in Jip en Janneke taal) en reageert snel! Kortom… erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Tzanto. Een absolute aanrader! Wat ons betreft een dikke 10!"

Jean Paul Vredevoort - Furniture4rent
Jean Paul Vredevoort
Furniture4rent

"Via via kreeg ik Tzanto aangeraden. Ik ben zelf ontzettend A-technisch maar Tzanto heeft mij van begin tot einde ontzorgt. Hij wist mijn ideeën perfect weer te geven in de lay-out van de site en kwam met suggesties waar ik zelf niet over nagedacht zou hebben. Zeker een aanrader!"

Mandy Heruer - Your Expat Butler
Mandy Heruer
Your Expat Butler

"Nadat ik besloten had mijn eigen bedrijf te starten, ben ik op zoek gegaan naar een webdesigner. Tzanto werd mij aanbevolen als flexibele, creatieve en competente partner voor de opdracht. Mijn ideeën werden opgenomen en vertaald in een eerste design welke zeer goed aansloot bij mijn voorstelling. Nadat we samen de onderwerpen die belicht moesten worden hadden vastgelegd, heeft Tzanto een opzet gemaakt die het eenvoudig maakte om de foto’s bij te zoeken en teksten voor te schrijven. Wijzigingswensen en tekstuele aanpassingen werden telkens snel verwerkt waardoor de ontwikkeling van de website zeer voorspoedig verliep. Wat mij bijzonder goed beviel is dat Tzanto eigen initiatief neemt op basis van wat hij tussen de regels door leest. Zo heeft hij uit eigen beweging mijn logo ontworpen met behulp van softwaremogelijkheden die mij totaal onbekend waren. Tzanto is meer dan een webdesigner en ik kan hem met 100% goed geweten en vertrouwen aanbevelen voor iedere opdracht. Van corporate tot eenmanszaak!"

Mark Monteiro - White Spot Consultancy
Mark Monteiro
White Spot Consultancy

"In 2021 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk voor Reiki, hierbij had ik een mooie website nodig. Ik legde mijn vraag neer bij Tzanto, hij vroeg mij o.a. naar mijn wensen met betrekking tot huisstijl, indeling en inhoud. Hij is hier mee aan de slag gegaan en heeft mijn prachtige website gebouwd. Hij gaf hierbij hele goede adviezen en hij onderhoudt de website ook, waardoor ik mij geen zorgen hoef te maken. Tzanto weet exact waar hij het over heeft. Een echte aanrader. Op mijn advies zijn er al meerdere mensen bij hem terecht gekomen die ook zeer tevreden zijn."

Lucienne-Monteiro - Hands of Happiness
Lucienne Monteiro
Hands of Happiness

Tarieven website Roden

Als professionele WordPress webdeveloper bied ik uitgebreide expertise op het gebied van het ontwikkelen van krachtige websites en webshops en het optimaliseren voor zoekmachines.

 • WordPress Website vanaf € 1500,-
 • WordPress Webshop vanaf € 2750,-
Website/webshop

Wil je hoger verschijnen in de zoekresultaten? Of de user-experience van je website verbeteren en je conversie verhogen? Ik help je graag met het bereiken van je doelen.

 • Optimalisatie vanaf € 1150,-
Optimalisatie

Wil je hoger verschijnen in de zoekresultaten? Of de user-experience van je website verbeteren en je conversie verhogen? Ik help je graag met het bereiken van je doelen.

 • WordPress website onderhoud: € 55,- per maand
 • WordPress webshop onderhoud: € 85,- per maand
 • WordPress support uurtarief: € 50,-
Onderhoud & support

Wil je hoger verschijnen in de zoekresultaten? Of de user-experience van je website verbeteren en je conversie verhogen? Ik help je graag met het bereiken van je doelen.

 • Huisstijl: € 850,-
 • Logo: € 375,-
 • Visitekaartje: € 175,-
Vormgeving

Over mij

Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken

Hi, ik ben Tzanto Koot (in programmeertaal zou je kunnen zeggen; tzantoCode) 😄 en ik hou er van om ondernemers te helpen groeien op het gebied van digitaliteit.

Ik ben ondernemend, creatief en heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel mijn eigen prestaties als die van het team waarvan ik onderdeel uitmaak. Vanuit mijn enthousiasme en drang tot zelfontplooiing kan ik mij helemaal storten op een bepaald onderwerp of taak, met oog voor het grote plaatje én detail. Samen en zelfstandig werken liggen mij goed en mijn observerend en introspectief vermogen zijn sterk ontwikkeld.

Kennismaken? Kennismaken? Bekijk mijn werk Bekijk mijn werk
Tzanto Koot - Website laten maken Assen - WordPress webshop - webdesign Drenthe

Skills

Front-end

 • HTML5
 • CSS3
 • SASS/SCSS
 • Javascript
 • jQuery
 • Foundation
 • Bootstrap
 • Bulma

Back-end

 • PHP

CMS

 • WordPress
 • WooCommerce
 • Yoast SEO
 • ACF Pro

Optimalisatie

 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Snelheidsoptimalisatie

Google tools

 • Google Analytics
 • Google Tag Manager
 • Google Search Console

Workflow / Tools

 • Agile en Scrum werken
 • Git/GitHub
 • Visual Studio Code
 • Bitbucket
 • Sourcetree
 • Gulp

Design

 • Sketch
 • Adobe Photoshop
 • Adobe Premiere Pro
Webdevelopment Google Analytics - WordPress website laten maken
Webdevelopment Google Search Console - WordPress website
Webdevelopment Google Tag Manager - WordPress webshop laten maken
Tzanto Koot - Website laten maken Assen - WordPress webshop - webdesign Drenthe

Laten we kennismaken.

Hi, ik ben Tzanto, en ik hou er van om ondernemers te ondersteunen op het gebied van digitaliteit. Zullen we een keertje bellen of afspreken? Ik ben benieuwd waarbij ik jou kan helpen om verder te groeien.

Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken