Met een sterk linkprofiel krijg je meer bezoekers & meer resultaat

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van zoekmachineoptimalisatie (SEO). Het is het proces van het verkrijgen van externe links, ook wel backlinks genoemd, naar je website om de autoriteit en relevantie van je site te verhogen. Door middel van linkbuilding kun je ervoor zorgen dat je website beter gevonden wordt door zoekmachines, wat kan leiden tot meer bezoekers en mogelijk zelfs meer zakelijke kansen. Als SEO specialist bied ik diensten aan om je te helpen bij het opbouwen van een sterk linkprofiel en het verbeteren van de vindbaarheid.

Neem gerust contact met mij op om te bespreken hoe ik je hierbij kan ondersteunen.

Wil je linkbuilding uitbesteden? Laten we kennismaken.

Strategieën die ik gebruik om een sterk linkprofiel op te bouwen:

  • Prospecting
  • Skyscraper methode
  • 404 content replacement
  • Gratis backlinks
  • Betaalde backlinks
Wil je linkbuilding uitbesteden? Laten we kennismaken.

SEO specialist

Je bent opzoek naar een SEO specialist om je linkbuilding aan uit te besteden? Zoek je iemand die de tijd voor je neemt, oog heeft voor detail en met je meedenkt? Dan ben je bij tzantoCode aan het juiste adres.

Als professionele WordPress webdeveloper bied ik uitgebreide expertise op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Ik ben gespecialiseerd in het gebruik van WordPress om websites te ontwikkelen die niet alleen prachtig ogen, maar ook goed functioneren en hoog scoren in de zoekresultaten van Google. Met mijn focus op user experience, responsief design en SEO, kan ik ervoor zorgen dat jouw website er op elk apparaat geweldig uitziet en gemakkelijk gevonden wordt door jouw doelgroep.

Ik help je graag bij het verbeteren van jouw linkprofiel. Een keertje bellen of een kopje koffie doen om het er over te hebben? Let’s go!

Kennismaken? Kennismaken? Bekijk mijn werk Bekijk mijn werk
Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken

Hi, ik ben Tzanto Koot en ik hou er van om ondernemers te helpen groeien op het gebied van digitaliteit. Ik ben ondernemend, creatief en heb een hoog verantwoordelijkheidsgevoel voor zowel mijn eigen prestaties als die van het team waarvan ik onderdeel uitmaak. Ik kan mij helemaal storten op een bepaald onderwerp of taak, met oog voor het grote plaatje én detail. Samen en zelfstandig werken liggen mij goed en mijn observerend en introspectief vermogen zijn sterk ontwikkeld.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Zoekmachineoptimalisatie, of SEO, is een belangrijk onderdeel van elke online marketingstrategie. Door je website te optimaliseren voor zoekmachines, kun je ervoor zorgen dat je site beter gevonden wordt door je doelgroep en dat je een hogere positie in de zoekresultaten krijgt.

Er zijn verschillende manieren om je site te optimaliseren voor zoekmachines als Google. Een van de belangrijkste is het gebruik van relevante zoekwoorden en zoektermen in de teksten op je site. Zoekmachines gebruiken deze woorden, zogenaamde keywords en keyphrases, om te bepalen wat voor soort informatie op je site te vinden is. Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat je de juiste zoekwoorden gebruikt die aansluiten bij wat je doelgroep zoekt.

Daarnaast is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je site goed is opgebouwd en gemakkelijk te navigeren is. Zoekmachines geven de voorkeur aan sites met een duidelijke structuur en die gemakkelijk te begrijpen zijn voor de bezoeker. Ook is het belangrijk om ervoor te zorgen dat je site snel laadt, aangezien dit ook een belangrijk rankingfactor is.

Vergeet ook niet om aanwezig te zijn op sociale media en om je website te delen op deze kanalen. Dit kan helpen om meer bezoekers naar je site te trekken en om je merknaam te versterken.

SEO optimalisatie - Hoge Google rankings - Zoekmachineoptimalisatie - SEO verbeteren

Tot slot is het ook belangrijk om regelmatig nieuwe, relevante en waardevolle content toe te voegen aan je site. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een blog. Zoekmachines geven de voorkeur aan sites die regelmatig geüpdatet worden met nieuwe informatie en die relevant zijn voor de bezoeker.

Door deze tips op te volgen, kun je ervoor zorgen dat je site beter gevonden wordt door de zoekmachines en dat je een hogere positie in de zoekresultaten krijgt. Zo kun je je doelgroep bereiken en je online zichtbaarheid vergroten.

Wil je graag een professionele analyse van jouw website of webshop? Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Webdevelopment Google Analytics - WordPress website laten maken
Webdevelopment Google Search Console - WordPress website
Webdevelopment Google Tag Manager - WordPress webshop laten maken

Testimonials

"Mijn website furniture4rent.nl was wel toe aan wat re-styling en een verbeterde user-experience. Daarnaast was de vindbaarheid niet optimaal en de SEO niet goed genoeg ingericht. Contact gezocht met Tzanto en die heeft werkelijk perfect werk afgeleverd! De site is op beide punten vele malen beter geworden. Ook scoren we nu hoog in de vindbaarheid. Tzanto is geweldig om mee te werken. Hij snapt de business en kan wensen goed vertalen in technische oplossingen. Verder communiceert hij open, kan dingen goed en duidelijk uitleggen (in Jip en Janneke taal) en reageert snel! Kortom… erg blij dat we zijn gaan samenwerken met Tzanto. Een absolute aanrader! Wat ons betreft een dikke 10!"

Jean Paul Vredevoort - Furniture4rent
Jean Paul Vredevoort
Furniture4rent

"Via via kreeg ik Tzanto aangeraden. Ik ben zelf ontzettend A-technisch maar Tzanto heeft mij van begin tot einde ontzorgt. Hij wist mijn ideeën perfect weer te geven in de lay-out van de site en kwam met suggesties waar ik zelf niet over nagedacht zou hebben. Zeker een aanrader!"

Mandy Heruer - Your Expat Butler
Mandy Heruer
Your Expat Butler

"Nadat ik besloten had mijn eigen bedrijf te starten, ben ik op zoek gegaan naar een webdesigner. Tzanto werd mij aanbevolen als flexibele, creatieve en competente partner voor de opdracht. Mijn ideeën werden opgenomen en vertaald in een eerste design welke zeer goed aansloot bij mijn voorstelling. Nadat we samen de onderwerpen die belicht moesten worden hadden vastgelegd, heeft Tzanto een opzet gemaakt die het eenvoudig maakte om de foto’s bij te zoeken en teksten voor te schrijven. Wijzigingswensen en tekstuele aanpassingen werden telkens snel verwerkt waardoor de ontwikkeling van de website zeer voorspoedig verliep. Wat mij bijzonder goed beviel is dat Tzanto eigen initiatief neemt op basis van wat hij tussen de regels door leest. Zo heeft hij uit eigen beweging mijn logo ontworpen met behulp van softwaremogelijkheden die mij totaal onbekend waren. Tzanto is meer dan een webdesigner en ik kan hem met 100% goed geweten en vertrouwen aanbevelen voor iedere opdracht. Van corporate tot eenmanszaak!"

Mark Monteiro - White Spot Consultancy
Mark Monteiro
White Spot Consultancy

"In 2021 ben ik begonnen met mijn eigen praktijk voor Reiki, hierbij had ik een mooie website nodig. Ik legde mijn vraag neer bij Tzanto, hij vroeg mij o.a. naar mijn wensen met betrekking tot huisstijl, indeling en inhoud. Hij is hier mee aan de slag gegaan en heeft mijn prachtige website gebouwd. Hij gaf hierbij hele goede adviezen en hij onderhoudt de website ook, waardoor ik mij geen zorgen hoef te maken. Tzanto weet exact waar hij het over heeft. Een echte aanrader. Op mijn advies zijn er al meerdere mensen bij hem terecht gekomen die ook zeer tevreden zijn."

Lucienne-Monteiro - Hands of Happiness
Lucienne Monteiro
Hands of Happiness
Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken

Laten we kennismaken.

Hi, ik ben Tzanto, en ik hou er van om ondernemers te ondersteunen op het gebied van digitaliteit. Zullen we een keertje bellen of afspreken? Ik ben benieuwd waarbij ik jou kan helpen om verder te groeien.

Tzanto Koot - Webdevelopment - WordPress website laten maken